.
News Image

Eerste aflevering Balls Of Steel

Bekijk het nieuwe programma online.


Wie heeft de grootste ballen? Negen prettig gestoorde lolbroeken nemen het vanaf donderdag 20 november in het stoute candid camera-programma Balls of Steel tegen elkaar op om dat uit te maken. Ze nemen elk op een heel eigen manier de nietsvermoedende Vlaming beet met gewaagde grappen en de meest waanzinnige dingen. Met een verborgen camera die alles filmt en heel veel ballen aan hun lijf moeten ze bewijzen dat ze stevig in hun schoenen staan.

William Boeva nodigt wekelijks vijf typetjes uit in de studio, de arena waar gestreden wordt voor de felbegeerde Balls of Steel-trofee. Elke week willen ze bewijzen dat zij en niemand anders de grootste ballen aan hun lijf hebben. Slechts één durfal kan de winnaar zijn en de trofee mee naar huis nemen. Wie dit telkens wordt, ontdek je 10 weken lang bij 2BE.



In de eerste aflevering ontvangt William Boeva de volgende vijf typetjes: Nancy Nympho, presentator Hans Otten, De Snode Duivel, Gastapo en Gay Charles. Ze nemen - elk op hun eigen manier - de nietsvermoedende Vlaming beet met gewaagde grappen. Wie van hen heeft de grootste ballen aan zijn of haar lijf en zal beloond worden met de befaamde Balls of Steel-trofee?