.
News Image

Een record in Beste Kijkers

Pieter Embrechts verbreekt het marshmallowrecord van Adele in Beste Kijkers.
De immens populaire Adele heeft vele records op haar naam staan, maar ook dat van ‘meeste marshmellows in de mond’. De zangeres heeft naar eigen zeggen een hele grote mond en demonstreerde tijdens een interview met Paul de Leeuw dat ze maar liefst 15 marshmellows tegelijk naar binnen kan werken. In Beste Kijkers daagt Nathalie Meskens op woensdag 23 december Pieter Embrechts uit om het record te verbreken en daarin slaagt hij met glans. Het recordaantal houdt Beste Kijkers nog even geheim.

Speciaal voor deze kerstaflevering hebben Nathalie en haar beste kijkvrienden familie uitgenodigd. Tine Embrechts krijgt de hulp van haar broer Pieter en ook Sven De Ridder had iemand mee van ‘Familie’: Hilde De Baerdemaeker, die vanaf 4 januari 2016 de hoofdrol speelt in de nieuwe misdaadserie Coppers.

Omdat het kerst is, deelt Nathalie cadeautjes uit, onder andere aan haar ‘helden’. Wekenlang vroeg Nathalie de hulp van haar beste kijkers om mee te zoeken naar helden die op televisie te zien waren, maar nog niet de aandacht kregen die ze verdienden. Telkens Nathalie de beelden toonde in de vorige afleveringen, duurde het amper enkele minuten voor de kijkers de personen hadden geïdentificeerd. Alle helden worden met een gepast aandenken geëerd. Om af te sluiten komt ook Dimitri Leue de boel nog opvrolijken door samen met Nathalie het gesmaakte finalespel te spelen.

Beste Kijkers, woensdag 23 december om 21.50 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android