.
Eddy Planckaert
zaterdag 12 maart 2022

Eddy Planckaert: ‘Daar heb ik spijt van’

Hij heeft altijd het beste met hem voorgehad

De familie Planckaert is een ongelooflijk hecht gezin. Ook de partners van zoon Francesco, Magali en van dochter Stephanie, Christopher zijn al jarenlang opgenomen in de familie. De familie wijkt geen moment van elkaars zijde en hun band is bewonderenswaardig. Christopher Timmerman heeft een lange tijd die band met zijn ouders moeten missen.

Sinds kort gaat het terug goed tussen Christopher en zijn ouders, maar toch heeft Eddy Planckaert een soort van schuldgevoel dat hij hen niet rapper heft proberen te verzoenen. “Ik heb daar achteraf bekeken echt spijt van. Maar ja, ik zat zelf in een stressvolle situatie na mijn faillissement. En Stephanie zei dat die jongen niet meer graag thuis was en dat hij sowieso weg zou gaan bij zijn ouders”, vertelt Eddy het verhaal in Dag Allemaal.

Eddy schoot zijn schoonzoon te hulp en bood de jongeman een onderdak aan. “Hij had opvang nodig, en dus kon hij beter bij ons zitten dan alleen op een flatje, niet? Want waar zou Stephanie dan terecht gekomen zijn? Enfin, het was een moeilijk evenwicht.”

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert