.
Sven De Ridder
vrijdag 4 september 2020

Echtgenote Sven De Ridder werkt in ziekenhuis: “het is al heftig geweest”

“Toen wisselde ik zelfs van schoenen voor ik naar huis ging...”

Sven De Ridder en zijn echtgenote Chindy zijn dit jaar twintig jaar samen. Normaal zou het koppel dat vieren door af te zakken naar Londen om er de musical Sister Act met Whoopi Goldberg bij te wonen, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. En ook op het werk wordt Chindy geconfronteerd met de pandemie…

Chindy werkt voor patiëntenonthaal in het Middelheim-ziekenhuis en de afgelopen maanden is ze bij wijze van spreken niet gestopt met werken, vertelt Sven De Ridder in Story.

“Het was en is nog steeds een zeer intense periode voor iedereen in de zorg en voor al wie zorg moet krijgen,” voegt Chindy eraan toe. “Iedereen heeft keihard gewerkt om onze patiënten de allerbeste zorgen te geven. Daar ben ik heel trots op en dat geeft me energie om elke dag h et beste van mezelf te geven,” aldus de echtgenote van Sven De Ridder.

“Het is een heftige periode geweest, maar ook boeiend,” aldus Chindy. “Chindy was ook heel voorzichtig om het coronavirus zeker niet mee naar huis te nemen. Niet dat ik daar bang voor was, ik heb een heel verstandige vrouw,” aldus Sven De Ridder in Story.

“Op een bepaald moment wisselde ik zelfs van schoenen voor ik naar huis ging,” vertelt Chindy de verhalen als ziekenhuismedewerkster. “Maar eerlijk: ik heb me nooit onveilig gevoeld in het ziekenhuis.”

Bio van Sven De Ridder

Meer Over:

Sven De Ridder