.
News Image

Download de single van Free Souffriau

Free Souffriau heeft een nieuwe single.

In aanloop naar de release van haar nieuw album 'Het Collectief Geheugen' heeft Free Souffriau een nieuwe single. 'Tous Les Garçons' is een bijzondere interpretatie door Free van het originele liedje van Françoise Hardy.
Het album 'Het Collectief Geheugen' van Free Souffriau ligt op 29 november in de winkel.

Free Souffriau is van geen kleintje vervaard. De rollen die ze op zich neemt zijn zeer divers (toneel, musical, zang) en ontelbaar. Maar bovenal heeft Free haar hart verloren aan muziek. Als solo artieste krijgt ze sinds 2007 veel bijval en scoorde ze stevig met het album 'Een Beetje AnNders' waarvan 27.000 stuks over de toonbank gingen en de daaropvolgende live DVD die een schot in de roos was.
Met de opvolger 'Gewoon Free', een album met nieuwe liedjes van o.m. Bart Peeters en Will Tura haalde Free goud.

Het laatste jaar rijpte de droom om een aantal Vlaamse, Nederlandse en Franse parels onder handen te nemen waar Free van houdt. Free's vurige wens was om echt iets met de nummers te doen, er haar eigen touch aan te geven.
Daar is Free door toedoen van producer Jeroen Swinnen (o.m. DAAN, Novastar, Lais, Soulsister) heel mooi in geslaagd. De songs krijgen een eigen hedendaagse sound waardoor ze fris en actueel klinken zonder hun originele ziel te verliezen.