.
News Image

Dorien Schrijnemakers is de rijzende ster in Theater De Roxy

Bescheiden zangeresje wordt ware diva in 'Vallende Sterren'.


Nog tot en met 28 december kan u in Theater De Roxy in St-Truiden lachen met de kerstkomedie ‘Vallende Sterren’ van Yves Caspar met o.a. acteur Gunter Reniers. Een opvallende, frisse verschijning naast Gunter is die van musicalzangeres Dorien Schrijnemakers uit Hasselt.



Caspar : “Voor één van mijn andere komedies, ‘Bedankt lieve ouders’, organiseerden we enkele jaren geleden audities voor jonge beroepsactrices. Dorien kwam daar toen als beste uit de bus. Ze is in De Roxy blijven plakken en was intussen ook al te zien in de musical ‘Bloedbroeders’. En nu speelt ze dus ook in ‘Vallende sterren’. Haar personage in de komedie, de wat schuchtere Sandra, blijkt over een indrukwekkend, maar verborgen zangtalent te beschikken. Ze ontpopt zich in de voorstelling van bescheiden zangeresje tot een ware diva. Het publiek smult ervan.”



Nadat Dorien in 2015 afstudeerde aan het conservatorium van Brussel, afdeling musical, ging ze aan de slag bij Loge10 Theaterproducties, als docente aan het Hasseltse conservatorium en als stemactrice. Ook was Dorien op televisie te zien in ‘Familie’, ‘De kotmadam’ en enkele commercials. In ‘Vallende sterren’ brengt Dorien, samen met de rest van de cast het publiek helemaal in kerstsfeer. Ook u kan daar nog getuige van zijn. Er zijn twee extra voorstellingen op 22 en 28 december om 20u15.



Caspar :”De tickets worden echter zeer schaars. Wie er nog bij wil zijn, moet héél snel zijn. Reserveren kan via www.deroxy.be. Ook kan u op zaterdag 21 (10u-14u) en maandag 23 december(15u-18u) terecht in het theater voor geschenkbonnen. Zo pakt u uit met een origineel en uniek kerstcadeau.”



(Nico Vanaken)


Bio van Dorien Schrijnemakers