.
Joris Hessels en Dominique Van Malder
vrijdag 14 juli 2023

Dominique Van Malder: “Ze heeft een nieuw lief”

Hij viel heel wat kilo’s af

Dominique Van Malder straalt sinds zijn maagverkleining. Hij verloor tientallen kilo’s en wordt nu nog amper herkend op straat, zelfs niet door mensen die hij kent.

“Ik kom nu bekenden tegen die mij een beleefd knikje geven als ik hen groet. ‘Hallo, ’t is Dompi hier, hé’, moet ik dan zeggen. En dan beseffen ze het pas. Komt ook omdat mijn haren en baard kort zijn voor de opnames van een film. Maar toch. Zelfs m’n eigen smartphone herkent mij niet meer, want de functie ‘gezichtsherkenning’ marcheert niet langer”, lacht Dominique in Story.

Ook de vrouw van Dominique, Tine, is blij dat haar man zich weer goed in zijn vel voelt. Ze liet Dominique alvast weten dat ze niet meer vreemd hoefde te gaan omdat ze al ‘een nieuw lief’ heeft.

“Tinne is vooral blij dat ik gezond ben. Pillen voor mijn bloeddruk heb ik niet meer nodig en ik kan nu slapen zonder mijn apneutoestel. Mijn lief had ook schrik dat ik iets aan mijn hart zou krijgen. Veel vrienden hadden dat gevoel blijkbaar, maar ze durfden mij dat nooit te zeggen.”

Bio van Dominique Van Malder