.
Dominique Van Malder - De Bachelorette
woensdag 22 december 2021

Dominique Van Malder: ‘Kerstdagen worden moeilijk’

Hij moest afscheid nemen van zijn mama

2021, een jaar vol heugelijke gebeurtenissen, maar ook een jaar vol verdriet. Heel wat mensen moesten afscheid nemen van een geliefde en dat maakt de komende feestdagen extra pijnlijk. Ook presentator en acteur Dominique Van Malder verloor dit jaar een dierbare. Hij moest afscheid nemen van zijn mama, die amper 64 jaar werd.

“Het gevoel van gemis kan me soms onverwacht overvallen. Door een geur, een herinnering, een liedje of een situatie. De ene dag lukt het al beter dan de andere om daarmee om te gaan. Maar de kerstdagen worden ongetwijfeld moeilijk. Die warme momenten wil je delen met je vrienden, familie en ouders”, klinkt het in Dag Allemaal.

Kerst is altijd een belangrijke periode geweest bij het gezin van Dominique. “Mijn vader is zeer gelovig en bij ons thuis stond altijd een grote kerststal onder de boom. Ik vond dat zo gezellig. Kerstavond vierden we met ons eigen gezin, mijn zoon en mijn lief. Ik heb ook een voicemail bewaard van mama’s laatste kerst, waarin ze ons ’s morgens, toen wij nog sliepen, een zalig kerstfeest wenste. Dat bericht, dat ze insprak in haar sappige Dendermonds, ga ik voor altijd bewaren.”

Bio van Dominique Van Malder