.
Joris Hessels en Dominique Van Malder
donderdag 23 september 2021

Dominique Van Malder en Joris Hessels verklappen het geheim van hun vriendschap

Bij elkaar zijn ze de betere versie van zichzelf

In ‘Viervoeters’ op Play4 zien we Joris Hessels en Dominique Van Malder de presentatie voor hun rekening nemen. Samen met enkele experts en enkele asielhonden gaan ze op zoek naar het meest geschikte baasje voor de beestjes. Voor hondenliefhebber Dominique een programma op het lijf geschreven. Maar ook de duo-presentatie met Joris is een schot in de roos. De mannen zijn al beste vrienden sinds de toneelschool, en de chemie tussen hen spat van het scherm.

Het klikt tussen de mannen, maar ze hebben geen geheim recept voor de perfecte vriendschap. “Wij zijn heel goed in elkaar onszelf laten zijn. Da’s zowel de definitie van liefde als van vriendschap. Ik denk dat wij de beste versie van onszelf zijn als wij bij elkaar zijn”, verklaart Dominique hun vriendschap in Dag Allemaal.

Joris vult Dominique daar graag bij aan. “Wij hebben ook een gedeelde fascinatie voor de kwetsbare mens. Ik heb dat van m’n moeder, zij was psychiatrisch verpleegkundige.” Dominique daarentegen heeft een grote familie. Daarvan belandden enkele mensen in de psychiatrie. “Ik kende de wereld dus een beetje. Na mijn opleiding ben ik meteen theater beginnen te maken met psychiatrische patiënten. Ik ben geen therapeut, maar dat werkte wel therapeutisch. Voor veel mensen is het heel belangrijk om even iemand anders te mogen zijn”, aldus Van Malder.

Bio van Dominique Van Malder en Joris Hessels

Bio van V.I.P.

Meer Over:

V.I.P.