.
Tinne Oltmans in Lisa - aflevering 85
donderdag 24 februari 2022

Dit zijn de toekomstplannen van Tinne Oltmans

Hopelijk veel optredens en acteeropdrachten

Begin februari lanceerde zangeres en actrice Tinne Oltmans haar derde single. Ze hoopt dat dit de aanzet kan zijn naar een album en dat ze deze zomer op vele podia in Vlaanderen mag staan. De zangeres droomt van heel wat moois en hoopt dat de toekomst mooie plannen heeft voor haar.

“Een mooie rol in een goede Vlaamse fictiereeks als ‘De Dag’ of ‘De Bende van Jan de Lichte’ is ook een droom. Ik zou ook heel graag naar Indonesië reizen, omdat ik via mijn grootmoeder een kwart Indonesisch bloed heb. Dat deel van mijn roots zou ik graag willen leren kennen. Ik was ook een tijdlang gefocust op het kopen van een eigen huis, maar dat heb ik nu losgelaten”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Wat de liefde voor Tinne in petto zal hebben, ook daarop kan de actrice geen antwoord geven. “Ik zoek nu vooral een partner die mij versterkt in plaats van iemand die mij aanvult. Omdat ik het gevoel heb dat ik vandaag zelf sterk genoeg in mijn schoenen sta. Liefde blijft enorm belangrijk in mijn leven. Ik heb graag een lief, en intimiteit en seksualiteit zijn heel belangrijk voor mij. Maar ik wil er als persoon ook kunnen staan zonder partner.”