.
News Image

Dit is de vriendin van Kobe Ilsen

En het is geen onbekende.


Vrijdag is het Valentijn, een goede reden voor Kobe Ilsen om zijn vriendin Sara voor te stellen. Dat doet hij deze week in Dag Allemaal. Het weekblad schrijft dat Sara en Kobe al een tijdje een koppel zijn en al een aantal keer samen het nachtleven indoken. En wat blijkt? Sara is helemaal geen onbekende.



Heeft Kobe Ilsen met Sara de vrouw van zijn leven gevonden? Dat hopen wij héél oprecht. Kobe Ilsen is zonder twijfel één van de meest begeerde vrijgezellen van het land geweest. De ideale schoonzoon zelfs, want hij heeft alles wat een man moet hebben. Een mooi voorkomen, een goede job, een fantastische uitspraak, een groot knuffelgehalte en sinds kort ook een lief. De gelukkige is Sara Vermassen uit Deurle, géén familie van Jef Vermassen trouwens.



In Dag Allemaal lezen we dat Kobe iemand gevonden heeft die hem perfect zou kunnen begrijpen: Sara zit namelijk in de tv-wereld. Zij is producer bij het productiehuis van ‘Raymond 70’ en ‘Paradise City’ en weet dus dat tv vaak heel intensief werken is. Maar Sara was vorig jaar ook nog in ‘Boer Zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op VTM te zien. Sara had zich namelijk ingeschreven voor de Canadese boer Stephan. Meteen had Sara zich in de kijker gezet. Ongewild omdat zij wegens ziekte later toekwam, maar ook omdat zij een andere kandidate ‘stadsmusje’ had genoemd. Daarvoor nam Sara ook deel aan Miss België. Dat was in 2011, het jaar waarin Justine Jonckheere de gelukkige zou worden.



En nu is zij dus het lief van Kobe Ilsen, hoeveel geluk kan je als vrouw hebben? Wij wensen Sara en Kobe een adembenemende eerste Valentijn toe.