.
News Image

Dit is de nieuwe Lost Frequencies

Lost Frequencies lanceert single ‘Like I love you’ (feat. The NGHBRS)


Vier jaar geleden bracht Lost Frequencies zijn debuutsingle ‘Are you with me’ uit, waarmee hij zichzelf regelrecht naar de top van de elektronische dancescene katapulteerde. Hierna volgenden nog verschillende andere hits zoals ‘Reality’, ‘Beautiful life’ ‘Here with you’ met Netsky en meer recent ‘Melody’ met James Blunt, waarmee de Belgische dj momenteel op nummer 1 staat in Wallonië. Aan deze indrukwekkende lijst van hits, voegt Lost Frequencies nu een nieuwe, catchy single toe: ‘Like I love you’, waarvoor hij samenwerkte met de Amerikaanse band The NGHBRS.


Beginnend met zijn kenmerkende, tokkelende gitaar, weet Lost Frequencies meteen weer een aanstekelijk deuntje te scoren. De zachte stem van The NGHBRS, met wie Lost Frequencies samenwerkte voor de nieuwe single, lijkt een match made in heaven met de vernieuwende sound van de Belgische producer. De veelbelovende single ‘Like I love you’, die uitgebracht wordt onder Lost Frequencies eigen label Found Frequencies, is zo niet alleen klaar om ’s werelds populairste playlists, maar ook radiozenders en alles er tussenin, over te nemen.

‘Like I love you’, waarvan Lost Frequencies de festivalgangers van Electric Zoo in New York alvast een voorproefje gaf, laat zien hoe veelzijdig de muziek van de Belg echt is. Elke hit van de Brusselse artiest heeft een unieke, herkenbare sound die telkens weer een vleugje magie met zich meedraagt. Hiermee onderscheidt Lost Frequencies zich van de rest zonder het verslavingsgehalte van een echte hit te verliezen. ‘Like I love you’ past perfect binnen dit plaatje en laat zien dat dit enkel nog maar het begin is van de buitengewone reis van de jonge, getalenteerde dj.

Bio van Lost Frequencies

Meer Over:

Lost Frequencies