.
News Image

Dit gaan de fans van Gunther Levi en Sandrine André graag lezen

Hele zomer op tv.


De zomer is in tv-land vaak de ideale tijd om oude films en reeksen boven te halen. Dat is dit jaar niet anders, integendeel zelfs. De Vlaamse klassieker 'Wat Nu Weer?' is vanaf 29 juni terug op televisie te zien. CAZ 2 brengt elke dag, van maandag tot zondag, om 17.55 een aflevering van de Vlaamse reeks over de beslommeringen van een groep jongeren.

Toch heeft de tv-zender besloten om niet alle afleveringen uit te zenden. De afleveringen waarin David Verbeeck te zien is, worden geschrapt. Vijf jaar geleden kwamen er feiten boven water en daarvoor werd de acteur veroordeeld. Hij zou in het bezit zijn geweest van beelden waarop kinderporno te zien was. De man werd niet alleen door de rechtbank veroordeeld, VTM besloot om de man nooit nog op het scherm te tonen.



In 'Wat Nu Weer?' zijn onder andere Sandrine André, Geena Lisa, Chadia Cambie, Peter Thyssen, Robert de La Haye, Stephanie Meire en Gunther Levi te zien. Weet wel, deze reeks werd in 1995 voor het eerst uitgezonden. Toen waren Gunther Levi en Sandrine André dus 25 jaar jonger….