You are here

Dit gaan de fans van Gert Late Night niet graag lezen

10/10/2019 06:56-

‘Dit is zo jammer’.

Niets dan vrolijke gezichten woensdagavond op de première van ‘Gert Late Night – De Movie’ in Kinepolis Antwerpen, niet in het minst bij presentatoren Gert Verhulst en James Cooke. Vanavond valt het doek over het zesde seizoen van hun succesvolle programma. Voor Gert en James waren het bijzonder zware weken, vooral voor Gert dan. De afgelopen maanden heeft de presentator amper rust gehad, zelfs het opnameschema voor de film werd aangepast om de vermoeidheid binnen de perken te houden. “Vroeger had dat voortal te maken met uitdagingen en te laat opblijven. Deze keer heeft onze film roet in ons slaappatroon gestrooid. De voorbije weken namen we die filmfragmenten al op maandag op. Dat was dan vaak draaien tot 1 uur ’s nachts en zo was de week al om zeep”, lacht Gert Verhulst donderdag in Het Laatste Nieuws .

Wanneer ‘Gert Late Night’ terug komt is niet duidelijk. “Wij willen er graag nog enkele seizoenen bij doen”, reageerde Gert Verhulst woensdagavond. Maar of Gert Late Night ook volgend jaar pas eind april of begin mei terugkomt, daar deden Gert Verhulst en James Cooke geen uitspraak over.
Traditioneel is er op het einde van het jaar nog ‘Gert Last Year’, dit jaar echter niet. Volgens Het Laatste Nieuws hebben Gert en James dit najaar geen tijd voor het programma. In november start ‘The Battle’, er is ‘Dancing With The Stars’, Gert en James zetelen ook nog eens in de jury van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en Gert moet ook werk maken van de afscheidsshows van ‘Samson & Gert’.

Vanavond worden de fans van ‘Gert Late Night’ nog een laatste keer verwend. Zo is er de laatste aflevering van seizoen 6 van ‘Gert Late Night’, verder is er de toppremière van ‘Gert Late Night De Movie’. Een avontuur à la ‘Titanic’, op een bedje van ‘Loft’, met een grotere plottwist dan ‘The Sixth Sense’, afgewerkt met de legendarische comedy van ‘De Collega’s 2.0’.

Een moord op Evanna! Na een zwaar ‘BV-feestje’ op de boot wordt ’s ochtends een lijk ontdekt. Wie is er vermoord? Wie is de moordenaar? En waarom?! Gert en James trekken, tegen beter weten in, zelf op onderzoek. Hun hoofdverdachten: alle gasten van het zesde seizoen ‘Gert Late Night’, die toevallig ook op het feest aanwezig waren. En wie ‘BV-feestje’ zegt, zegt natuurlijk: jaloezie, intriges en een occasioneel mes in de rug.

Deze film heeft alles wat een klassiek moordmysterie nodig heeft: gouden kostuums, tequila, en een verrassende dader. Kijk hoe Gert en James zich door het onderzoek spartelen, want de gekste dingen gebeuren wanneer het echt ‘late night’ wordt op de boot…
Maar eerst ziet u waarom Remco Evenepoel in een matrozenpakje naar de première van de film ging en waarom Pat Krimson een blauwe hanenkam heeft.

Gert Late Night en de seizoensafsluiter Gert Late Night De Movie, vanavond vanaf 21u30 op VIER.

Gerelateerde foto's:

Premiere De Movie

Gert Late Night - Antwerpen - 10/10/2019

Beelden uit The Movie

Gert Late Night - Antwerpen - 09/10/2019

Opnames met Remco Evenepoel

Gert Late Night - Oostrozebeke - 07/10/2019

Week 9 september

Gert Late Night - Oostende - 09/09/2019

Week 2 september

Gert Late Night - Oostende - 02/09/2019

Sfeerbeelden

Gert Late Night - Oostende - 04/09/2019

Sfeerbeelden

Gert Late Night - Oostende - 03/09/2019

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: