.
Boer zkt Vrouw - oproepaflevering 2021
donderdag 3 maart 2022

Dina Tersago enthousiast: “De liefde doet wat met een mens”

Het is nog even afwachten

Het veertiende seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw” start begin maart en dat is iets waar de trouwe fans van het programma heel erg naar aftellen. Ook Dina Tersago is dit veertiende seizoen weer van de partij en ook zij laat zich dit seizoen weer volledig verrassen.

“Het programma blijft in tegenstelling tot de andere jaren opnieuw binnen de landsgrenzen. En ook An Lemmens zal niet meer te zien zijn. Zij sprong voor mij in toen ik pas bevallen was van Thor en dus niet zomaar naar het buitenland kon reizen. Maar nu we terug in België zitten, lukt het prima alleen. En omdat ik nu elke boer op de voet volg, weet ik beter wat er leeft bij hen”, licht Dina de veranderingen rond het programma toe.

Geen 'Blind Getrouwd' dus in maart, zoals we van het programma gewoon zijn, maar wel dit mooie andere datingprogramma. “Ook deze keer draait het weer om grote emoties. Opnieuw zijn er hevige vlinders en dikke tranen. Nog maar eens is gebleken dat liefde geen wetenschap is. Ook nu ben ik erg verrast geweest. De liefde doet wat met een mens, zo blijkt weer.”