.
Dimitri Vegas & Like Mike
woensdag 15 juli 2020

Dimitri Vegas & Like Mike openen opnieuw een pop-up store in Antwerpen

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nieuwe kledinglijn en openen shop.


Hoewel ze de zomermaanden meestal doorbrengen op Ibiza, blijven Dimitri Vegas & Like Mike deze zomer in België. Van de Mainstage op Around the World, het digitale Tomorrowland-festival, gaat het naar de Antwerpse Meir. Daar openen de beste dj’s ter wereld opnieuw een pop-up. Je kan er in primeur hun nieuwe kledinglijn ontdekken, maar evengoed je uitleven tijdens hun favoriete videogames én beginnende dj’s maken er kans op een contract bij platenlabel Smash The House. Uiteraard kan je de #1 dj’s ter wereld ook ontmoeten tijdens een meet & greet én signeersessie. De Dimitri Vegas & Like Mike pop-upstore opende woensdag de deuren.



In ‘normale tijden’ zouden Dimitri Vegas & Like Mike op dit moment de wereld rondreizen en festivalgangers de tijd van hun leven bezorgen. Niet zo deze zomer. Mààr, fans mogen zich gelukkig prijzen want ze hoeven hun favoriete dj’s niet te missen. Er is niet enkel de digitale versie van Tomorrowland op 25 en 26 juli, maar Dimitri Vegas & Like Mike openen ook dit jaar opnieuw een coole en interactieve pop-upstore op de Antwerpse Meir.



Bezoekers kunnen zich uitleven tijdens verschillende videogames, waaronder Mortal Kombat (het dj-duo maakte eerder al een titeltrack voor het spel) en Beat Saber, de favorieten van Dimitri Vegas & Like Mike. Ze lanceren ook meteen een nieuwe kledinglijn die je exclusief in de shop kan ontdekken. En tijdens Q&A-sessies met hun muzieklabel Smash The House krijgen jonge dj’s tips en kunnen ze vragen stellen over hun beginnende muziekcarrière. Ze maken kans om een contract bij Smash The House te bemachtigen.



Dimitri Vegas: “Ik ben heel enthousiast dat we deze zomer toch een eigen pop-up kunnen openen, dan kom ik nog eens uit mijn kot hé. Je gaat me er zeker terugvinden, al gamend.” (lacht). “En uiteraard kijk ik er naar uit onze fans te ontmoeten tijdens de meet & greet. Wanneer die zal plaatsvinden, zal worden aangekondigd op onze sociale media.”