.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren soundtrack voor Mortal Kombat

En dat doet zij samen met Bassjackers.


Dimitri Vegas & Like Mike lanceren samen met Nederlands Dj-duo Bassjackers de nieuwste soundtrack voor het populaire videogame ‘Mortal Kombat 11’. Het spel én de track werden eerder al voorgesteld tijdens een event in Londen, UK. Maar sinds vandaag kan je ‘You’re Next (Mortal Kombat Anthem) nu overal beluisteren.



Mortal Kombat liet in januari al een trailer op de wereld los waarin de track werd voorgesteld. Dit gebeurde niet zonder persaandacht want de makers stelden het nieuwe spel en de bijhorende track officieel voor in London in januari dit jaar. Tijdens dat event namen 12 internationale sterren het tegen elkaar op in een ‘celebrity head tot head’ waarbij Dimitri Vegas ook aanwezig was om zijn titel te verdedigen. Hij won zijn battle tegen de Nederlandse dj Don Diablo maar moest in een spannende halve finale de duimen leggen voor de bekende Franse YouTubber en gamer Squeezie.



Ook de mannen van Bassjackers zijn geen onbekenden in de game-industrie. Een groot hoogtepunt voor hun is de EP die zij maakten voor hun favoriete game ‘Destiny’. Deze track werd officieel gereleased in samenwerking met Activision en Bungie, de bedrijven achter deze game. Sindsdien zijn Ralph en Marlon van Bassjackers niet meer weg te denken van grote game conferenties zoals ‘E3’ of ‘Gamescom’ en gaan ze graag naar andere (CoD) gaming events en toernooien, zoals het BRASH esports gaming tournament op ADE afgelopen jaar. Dat Dimitri Vegas en Like Mike net hen vroegen voor deze collab, is door de geschiedenis van de gamers niet geheel verrassend.