.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nummer met Paris Hilton

Belgische topdj’s en producers Dimitri Vegas & Like Mike hebben een nieuw nummer klaar – amper twee maanden nadat ze hun radiohit ‘Selfish’ lanceerden. Niemand minder dan Paris Hilton herself is de feature van hun nieuwe nummer. De Willebroekse dj-broers mogen opnieuw een samenwerking met een internationale superster aan hun impressionante lijstje toevoegen. Na onder andere David Guetta, Whiz Khalifa, Snoop Dogg, Martin Garrix en Ne-Yo, doken Dimitri Vegas & Like Mike nu de studio in met Paris Hilton. ‘Best Friends Ass’ is een single met een aanstekelijke beat en catchy refrein, met lyrics die een ‘diss’ of knipoog zijn naar sociale media en patersgedrag in VIP-clubs. In de bijhorende videoclip kan je onder andere celebs Kim Kardashian herkennen.
De Hilton Hotelimperium-erfgename werd wereldberoemd door haar deelname aan realityshow ‘The Simple Life’ en wordt met recht de eerste échte influencer genoemd. In 2006 bracht ze een album uit: ‘Paris’, met daarop de hit ‘Stars Are Blind’, nadien focuste ze zich vooral op haar parfumlijn én haar dj-carrière. In 2017 werd Paris Hilton nog door Times Magazine uitgeroepen tot de best betaalde vrouwelijke dj ter wereld en de voorbije jaren had ze – net als Dimitri Vegas & Like Mike – een eigen residency in een club op Ibiza. Vorige week werd haar docu “The American Meme” in première voorgesteld tijdens het Tribeca Film Festival in New York City.Het is trouwens op het Spaanse party-eiland dat Dimitri Vegas & Like Mike Paris leerden kennen. Like Mike: “We kwamen Paris al wel eens tegen in de backstage op festivals en afterparty’s in onder andere India en Brazilië, maar we werden paar jaar terug pas echt aan elkaar voorgesteld op Ibiza, waar ze toen net als ons als resident was in een club. Sindsdien zijn we goeie vrienden geworden.”


Paris Hilton: “Ik leerde Dimitri en Mike een paar jaar geleden kennen op Ibiza, tijdens één van hun Garden of Madness feestjes. Ik was al langer fan, dus toen ze voorstelden om samen een nummer te maken, heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben grote fan – zowel van hen als van het nummer!”


Naast aan een recordtempo nieuwe hits loslaten op de wereld, hebben Dimitri Vegas & Like Mike een goedgevulde agenda. De komende maanden staan ze achter de dj-booth in onder andere Mexico, Zweden, Ierland en uiteraard Ibiza, waar de twee opnieuw een residency hebben in club Ushuaia. En er is Tomorrowland, waar de dj-broers, net als de voorbije jaren, een eigen stage hosten waarop ze bevriende artiesten uitnodigen.

Bio van Dimitri Vegas, Dimitri Vegas & Like Mike, Like Mike en Paris Hilton