.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike komen opnieuw naar het Sportpaleis

Garden of Madness ook in New York én Liverpool


De voorbije jaren timmerden onze Belgische trots Dimitri Vegas & Like Mike druk aan hun carrière én veroverden ze een plek in de geschiedenis van de elektronische muziek. Ze lanceerden 7 jaar geleden eerst ‘Bringing The Madness’ in het Sportpaleis – later ‘Garden of Madness’. Voor honderdduizenden fans van over de hele wereld een jaarlijkse niet te missen afspraak in december. Ook dít jaar keren de dj-broers terug naar het Sportpaleis, met hun ‘Tomorrowland Presents Garden of Madness’ op 20 en 21 december. De ticketverkoop voor die concerten start op 10 september.

Wie deze zomer op het Spaanse eiland Ibiza vertoefde, kon elke week een vleugje Tomorrowland magie meepikken en onze Belgische dj-trots Dimitri Vegas & Like Mike élke dinsdag aan het werk zien, tijdens hun residency in openluchtclub Ushuaïa. Nog tot 24 september verblijft het duo op het idyllische witte eiland.



En ook in het najaar wacht hen een drukke tournee. Want het Belgische concept ‘Tomorrowland Presents Garden of Madness’ maakt z’n Amerikaanse debuut. Op 2 november strijkt de goudkleurige Amare-vogel neer in New York, voor een exclusieve show in het New York Expo Center. In december vliegt het productieteam van Tomorrowland naar Liverpool. In samenwerking met het bekende Engelse festival Creamfields en op één van de meest iconische locaties in Liverpool, de ‘Steel Yard’, verrijst het podium uitclub Ushuaïa (Ibiza) en zorgen Dimitri Vegas & Like Mike voor een straffe show.



Hun internationale tournee eindigt in hun thuisland. Op 20 en 21 december staan de twee in het Antwerpse Sportpaleis én ze nodigen opnieuw heel wat speciale gasten uit.De productie voor de Belgische editie van Garden of Madness in het Sportpaleis is in handen van Tomorrowland en belooft opnieuw zowel spectaculair als magisch te worden. Wat nu al vast staat is dat de adembenemende Amare-vogel opnieuw een glansrol krijgt in alle shows. Meer info: http://www.gardenofmadness.com/


Bio van Dimitri Vegas en Like Mike