.
News Image

Dimitri Vegas binnenkort naar Hollywood?

Wie weet...

Als het van hem afhangt wel. De dj droomt niet alleen van hits scoren, maar ook van een carrière als acteur. In de allernieuwste ‘Jurassic Park’-film heeft hij al een klein rolletje weten bemachtigen en dat smaakt naar meer.

“Ik meen het echt serieus met mijn filmcarrière. Jurassic Park was nog maar het begin. Er komen nog een paar dingen aan, ook weer een buitenlandse film en natuurlijk de Belgische thriller ‘H4z4rd’ die op 20 juli in de zalen komt”, zegt Dimitri in Dag Allemaal.

Dimitri is lang niet van plan om te stoppen als dj en wil beiden zoveel mogelijk met elkaar blijven combineren. “Althans, zolang er geen opnamen zijn tijdens Tomorrowland toch.”

Voor Dimitri is zijn rolletje in de nieuwste Jurassic World alvast iets moois om later aan zijn zoon te kunnen laten zien. En misschien binnenkort ook aan een eventueel broertje of zusje van de kleine London.

“Het vaderschap bevalt me heel erg, maar het was een zware bevalling. Ik durf Anouk niets op te dringen. Daarover laat ik haar beslissen.”

Bio van Dimitri Vegas

Meer Over:

Dimitri Vegas