.
News Image

Deze week in Sturm Der Liebe

Je krijgt deze week weer vijf nieuwe afleveringen van Sturm der Liebe op Vitaya. Wat staat er te gebeuren?
Hoe ziet de inhoud bij Sturm der Liebe voor de komende week eruit?

Aflevering 1606
Het zit Konstantin dwars dat Natascha zijn verontschuldigingen niet wil aanvaarden. Marlene kan haar moeder overhalen om een verzoeningsetentje te organiseren. Martin is teleurgesteld in Xaver en Mandy.

Aflevering 1607
Doris ontdekt dat Konstantin en Natascha een verhouding hebben en onderneemt stappen. Charlotte probeert Julius te overtuigen zich bij André te verontschuldigen.

Aflevering 1608
Xaver en Martin trekken op onderzoek uit wanneer ze van Pachmeyer vernemen waar zijn vader de klik uit de Tweede Wereldoorlog heeft verstopt. Marlene is overdonderd door het voorstel van Konstantin om bij hem te slapen. André is na de actie van Julius niet langer bereid om het ontslag in te trekken.

Aflevering 1609
Na een hevige discussie met haar moeder besluit Marlene in te gaan op het voorstel van Konstantin. Ze neemt haar intrek in de Saalfeld-woning en zal vanaf nu ook onder hetzelfde dak als Werner en Doris wonen. Xaver kijkt de dood in de ogen wanneer hij plots op een op een mijn komt te staan...

Aflevering 1610
Michael stort zich samen met André en Nils op de trainingen voor de marathon. Julius heeft nog steeds geen nieuwe job op het oog en stort zich dan maar op het schrijven van een roman. Er is hem echter weinig rust gegund. Zeker niet wanneer zijn nicht Kira plots helemaal overstuur voor de deur staat...