You are here

Deze week in P-Magazine

09/06/2014 14:40-

De P-Magazine ligt voortaan op vrijdag in de winkel. Dit zijn de belangrijkste onderwerpen:

Goedele Liekens
Goedele Liekens is boven water gekomen in Nederland, waar ze mensen in een vingerknip helpt te scheiden. “Een Bongo-bon voor scheidingsbemidde-ling, dat is toch een mooi cadeau?” Als u eind dit jaar dus zo’n geschenk onder de kerstboom vindt, weet dan dat het zo slecht nog niet is. 

België vernedert Brazilië
Als België gastland Brazilië al voetballend naar, euh, huis speelt op dit WK, dan zal dat niet de eerste keer zijn. In 1963 reduceerden de Rode Duivels de Goddelijke Kanaries al eens tot dode vogeltjes.

Seks op het WK
Lang niet alle landen hanteren eenzelfde seksreglement tijdens het WK. Sommige spelers mogen ongelimi-teerd rampetampen, anderen zijn aangewezen op Mieke Vuist. En dan zijn er nog de uitzonderingen. “Spelers mogen seks hebben, maar niet met elkaar.”

24 - Deel 3: de peepshow
Onze journaliste trotseerde het rondvliegende zaad in de peepshow en kwam veel te weten over wat er leeft in de donkere hokjes. Ook Brazilië vindt daar veel bijval, maar niet op de manier die u vermoedt. “Er is een trend van porno met transseksuelen. Vooral Braziliaanse trannies zijn tegenwoordig in trek.” Neymar in een jurk, we mogen er niet aan denken.

Aad de Mos
“Duitsland wint het WK, Nederland verrast en Spanje speelt de finale niet.” Dat zijn de conclusies van Aad de Mos. Als het Stadion-orakel de lijn van zijn voorspellingen uit het verleden doortrekt, kunnen we er haast zeker van zijn dat Nederland wordt uitgeschakeld in de groepsfase en dat Duitsland de WK-finale verliest. Van Spanje, uiteraard.

Shoot: Brazilië-special
Wij staken twee zuiderse schonen in heuse carnavalkostuums met meer pluimen dan textiel. En zoals échte Brazilianen zijn zij ook met voetbal bezig. “Sommige voetbalcoaches verbieden hun spelers seks te hebben tijdens het WK. Als ik een voetballersvrouw was, zou ik eens met die trainer gaan praten!” Temperament? Jawel!

Dit en nog véél meer, deze week in P-Magazine.

Meer nieuws over:

P-magazine, Goedele Liekens, Aad de Mos

Gerelateerde foto's:

P De Luxe kalender

P-magazine - Antwerpen - 29/10/2015

15 jaar P-magazine (deel 2)

P-magazine - Brussel - 21/03/2013

15 jaar P-Magazine

P-magazine - Brussel - 21/03/2013

Badpakkenfeest in Noxx - deel 2

P-magazine - Antwerpen - 20/06/2011

Badpakkenfeest in Noxx

P-magazine - Antwerpen - 20/06/2011

Badpakkenfeest Carré

P-magazine - Willebroek - 29/06/2009

Badpakkenfeest Noxx

P-magazine - Antwerpen - 02/07/2008

Verjaardagsparty 10 jaar P

P-magazine - Antwerpen - 10/12/2007

badpakkenfeest

P-magazine - Antwerpen - 10/07/2006

Gerelateerde bio's: