.
News Image

Deze week in P-Magazine

Eline De Munck op de cover van P-Magazine en een rubriek over seks op het werk. Toeval of niet?

Eline De Munck op de cover van P-Magazine en een rubriek over seks op het werk. Toeval of niet? Dit lees je in de P-Magazine van deze week:

Christophe Deborsu
"Vlamingen en Walen hebben meer met elkaar gemeen dan velen ons laten geloven", weet Christophe Deborsu. "We drinken allemaal veel bier, bijvoorbeeld. De Vlaming wel iets meer speciaalbier, de Waal eerder pils." Bij dezen weten we dat er op onze redactie ook een paar verdoken Walen zitten.

P op BV-dieet: halfweg
Het heeft lang geduurd, maar we zitten met een opgever. Eigenlijk met twee, maar daar waar de ene nog probeert iets gezonds klaar te maken, heeft de andere zijn dieetboeken in de vuilbak gezwierd en zijn klantenkaart van de frituur van onder het stof gehaald. Geen karakter!

De gekste seksuele fantasieën
Ieder zijn meug, maar seks op een graf of op de treinsporen lijkt ons maar niets, al zijn er altijd wel die zoiets omzetten in realiteit. De dierenneukers zijn toch het origineelst: "Ik had seks met dat schaap omdat die koe me afwees!"

Dixie Dansercoer
Onze poolreizende landgenoot gaat naar Groenland om er al kitesurfend een tocht van 5.000 kilometer te maken. "En néé, dat is géén masochisme!" Wij stelden hem de basisvragen: hoeveel tenen heeft hij nog en hoe kak je bij –50°C? Wat u altijd al wilde weten, quoi.

Shoot: Eline De Munck
Of Eline De Munck soms bedenkelijke aanbiedingen krijgt? "Jazeker, maar voor elke kerel die mij weleens wil pakken, is er ook een die mij laat weten dat hij nog liever zijn eigen kak opeet dan mij op tv te zien." Tenzij die laatste opvatting ook voor u geldt: geniet van Elines shoot.

Seks op het werk
Denk goed na voor u een affaire begint met die exotische deerne van op kantoor. Professor Stefaan Lievens vergelijkt het in zijn boek namelijk met "schaatsen op ijs waar dynamiet onder zit". Geen idee of u dat al eens geprobeerd heeft, maar het lijkt ons in ieder geval geen aanra-der. Daarom laten we de marketingdames op de P-werkvloer ook met rust.

Dit en nog véél meer, deze week in P-Magazine.