.
News Image

Deze week in Buren

Lou en Lauren doen een belofte.

Aflevering 6593
Lou doet Lauren beloven dat ze voortaan geen geheimen meer hebben voor elkaar. De inzamelingsactie voor het ziekenhuis is een groot succes. Kyle en Georgia voelen zich steeds meer aangetrokken tot elkaar. Scotty gaat Chris opzoeken in zijn tent. Mason en Bailey hebben een discussie over de overval. Tash kondigt Andrew aan dat ze haar celibaat vroegtijdig stopzet.

Aflevering 6594
Chris vreest dat Scotty Georgia bedriegt en deelt zijn twijfels met Kyle. Toadie denkt dat er een vloek rust op zijn bruiloft. Karl en Susan nodigen Ajaj en Priya uit voor een etentje. De repetities voor het huwelijk van Sonya en Toadie doen Lucas en Vanessa mijmeren over hun eigen relatie.

Aflevering 6595
Ajay zegt tegen Priya dat hij van haar houdt. De volgende dag echter krijgt ze schokkend nieuws te verwerken. Paul geeft Andrew de opdracht om een deel van Lassiters als appartementen te verkopen. Kate probeert niet in te gaan op de avances van Mason.

Aflevering 6596
Bailey smeekt Mason om hun nieuwe adres niet aan Robbo te geven. Priya roept Susans hulp in om Brians gedrag aan de kaak te stellen. Andrew stelt vast dat zijn vader het niet altijd zo nauw neemt met de wet.

Aflevering 6597
Robbo verzekert Mason dat er geen haast bij is om het geld terug te betalen, maar is dat wel zo? Matt is blij wanneer Lou hem vertelt dat Mason een job bij Lassiters heeft gekregen. Andrew probeert Sheila ervan te weerhouden haar geld op het spel te zetten. Rhys krijgt een brief van zijn vader, maar weigert elk contact.

Aflevering 6598
Robbo vraagt Amber om hun relatie geheim te houden. Ondertussen maakt Bailey zich zorgen over de echte reden van Robbo om te blijven. Sonya en Toadie vieren beiden hun vrijgezellenavond. Chris' vermoedens over Scotty worden bevestigd.