.
Piet Huysentruyt
zondag 13 november 2022

Deze bv’s schakelen SOS Piet in

Wie zijn de klunsen in de keuken?

Piet Huysentruyt herovert de Vlaamse televisie met zijn nieuw programma ‘SOS Piet XL’. Het concept is zo gemaakt dat Piet deze keer niet enkel onbekende maar ook bekende Vlamingen gaat helpen in de keuken.

Andy Peelman bijt de spits af. “Ik wist niet goed wat te verwachten van hem”, bekent Piet aan Dag Allemaal. Hij had gehoord dat Andy een omhooggevallen figuur was sinds hij zo vaak op tv komt. “Het tegendeel is waar”, bevestigt Piet Huysentruyt met klem. “Ik voelde me onmiddellijk thuis bij hem, die man is oprecht grappig”.

Ook de Romeo’s mochten op de lijst van BV’s niet ontbreken. Ten huize Gunter Levi gaat hij met hen Pad thai maken. “We waren nog geen twee minuten bezig en Chris Van Tongelen had al in zijn vinger gesneden”, vernemen we van Piet in Dag Allemaal.

“Ik was wel onder de indruk van de snijtechniek van Gunter Levi”, aldus Piet. Blijkbaar is hij in zijn jonge jaren nog naar de hotelschool geweest.

Nog heel wat andere BV’s zoals onder andere Nathalie Meskens, Margriet Hermans, Goedele Liekens, Astrid Coppens,… verwelkomen Piet binnenkort ook in hun woning.

Download onze app voor Android of iOS