.
News Image

Derde duet voor Paco Garcia & Steven Lambert

Zorgt Droomland voor meer boekingen samen?


Paco Garcia en Steven Lambert waren naar aanleiding van hun derde duet Droomland te gast in Ment op zondag. Met dit derde duet geeft het duo aan dat het meer en meer de bedoeling is dat organisatoren van evenementen hen samen boeken. De mooie bijhorende clip werd opgenomen in Het Vinne te Zoutleeuw en in de Mijngebouwen te Beringen. Het handelsmerk van Paco en Steven is toch wel hun Nederlands-Spaanse teksten. Paco Garcia is een volbloed Spanjaard, zei hij zelf. Zijn ouders hebben Vlaanderen ondertussen weer ingeruild voor Spanje. Ook Steven Lambert heeft iets met de Spaanse taal. Zijn 21-jarige zoon in namelijk half Mexicaans, want Steven was vroeger getrouwd met een Mexicaanse. Steven Lambert spreekt dus vlot Spaans en hij schreef zowel de Nederlandse als de Spaanse tekst. Lex De Groot zorgde samen met Steven Lambert voor de productie.

Niet alleen muzikaal kunnen beide heren het goed vinden. Tijdens de eindejaarsperiode zullen ze vaak in elkaars gezelschap vertoeven. Op oudejaarsavond organiseren ze samen een evenement waarbij ook Steven's vrouw Siham, die met Bailame een zomerhit scoorde, aanwezig is.



De clip Droomland van Paco Garcia & Steven Lambert is te bekijken op YouTube. De single is ook als download beschikbaar.



(Nico Vanaken)


Bio van Paco Garcia

Meer Over:

Paco Garcia