.
News Image

Deep Purple komt naar de Lotto Arena

Deep Purple behoeft geen introductie meer.

Samen met Led Zeppelin en Black Sabbath zijn ze de ware stichters van de hard rock. Nummers als “Smoke On The Water”, “Child In Time”, “Highway Star” en andere klassiekers maken van Deep Purple een ware legende.

Deep Purple draait al sinds 1968 mee, sinds de release van hun eerste studioalbum ‘Shades of Deep Purple’. De beginjaren worden gekenmerkt door heerlijke progressieve melodische rock, maar net als andere generatiegenoten kent de band de nodige evolutie en veranderingen. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en Don Airey (de achtste en meest recente Deep Purple line-up) vinden na jaren van succes een nieuwe adem en blijven hun grenzen verleggen. Hun enthousiasme en virtuositeit maken van Deep Purple tot op vandaag een mythische band die zichzelf rustig één van de beste live bands ooit mag noemen. De schare trouwe fans is en blijft groot. Deep Purple slaagt er bovendien in nog steeds nieuwe jonge fans bij te winnen.

In december 2012 was de groep van meer dan 130 miljoen verkochte platen nog te gast in een uitverkocht Vorst Nationaal en afgelopen zomer prijkten ze op de affiche van de Lokerse Feesten. Nu de rockers met ‘Now What?!’ (april 2013) alweer een nieuwe plaat onder de arm hebben, trekken ze maar al te graag opnieuw op tournee. En ook voor de Belgische fans staat er een avond vol muziekgeschiedenis op het programma, want de ‘Now What?!’ Tour houdt op woensdag 2 april halt in de Antwerpse Lotto Arena. De ticketverkoop voor dat concert start op vrijdag 25 oktober, om 10 uur.

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (excl. servicekosten): 43 euro
*0.5euro/min, incl btw