.
News Image

Deelnemer De Canvascrack loopt 25.000 euro mis

Het is definitief gedaan met De Canvascrack.
Het ooit populaire zomerprogramma 'De Canvascrack' stopt er mee. Jarenlang presenteerde Herman Van Molle dit programma met succes. Aangezien Van Molle afgelopen jaar met gezondheidsproblemen kampte werd Sven Speybroeck als presentator aangesteld. De Canvascrack verloor kijkers en ook het verplaatsen naar een vroeger uitzenduur bleek geen goede zet. Vandaag schrijft krant Het Nieuwsblad dat De Canvascrack niet meer past in de grote vernieuwing die Canvas na de zomer staat te wachten.

In de laatste aflevering van vorig seizoen (uitgezonden op 20 november 2014) won een 56-jarige kandidaat uit Het Nederlandse Gouda voor de negentiende keer. Nog amper één keer zou hij moeten terugkomen om zijn prijzengeld te verdubbelen tot 25.000 euro. Helaas voor hem en de kijkers van De Canvascrack komt er gewoon geen extra aflevering meer waardoor hij maar liefst 25.000 euro misloopt. Uiteindelijk gaat hij dus met een veel kleinere vergoeding naar huis.

Eventjes werd er nog aan gedacht om toch nog 1 extra aflevering te maken, maar ook die ijdele hoop is nu volledig verdwenen. De Canvascrack houdt er volledig mee op.

Bio van Herman Van Molle en Sven Speybroeck