.
News Image

De Wereld van IJs & Vuur door George R.R. Martin

De verborgen geschiedenis van Westeros en Game of Thrones...

Deze rijk geïllustreerde uitgave – met meer dan 170 originele kleurenillustraties – is een allesomvattende beschrijving van de geschiedenis van de Zeven Koninkrijken, vol met levendige verslagen van de epische veldslagen, bittere rivaliteiten en uitdagende opstanden die voorafgingen aan Het Lied van IJs en Vuur.

Dit boek bezit alle verzamelde kennis, wetenschappelijke beschouwingen, erfstukken en volksverhalen over Westeros, van de komst van de Eerste Mensen, via Aegons oprichting van de IJzeren Troon, tot Roberts Rebellie, die leidde tot de huidige strijd tussen de Starks, Lannisters, Baratheons en Targaryens.

Dit is het standaardwerk voor de fans van George R.R. Martin en bovendien hét bewijs dat de pen inderdaad machtiger is dan een storm van zwaarden.

George R.R. Martin (1948) is de schrijver van Het Lied van IJs en Vuur, door HBO verwerkt tot de immens populaire tv-serie Game of Thrones. Martin werkte zeven jaar aan dit naslagwerk en werd voor de feiten bijgestaan door Elio M. García, Jr. en Linda Antonsson, de beheerders van de website Westeros.org.