.
De Romeo's
zondag 22 januari 2023

De vrouwen van De Romeo’s: “Hun leeftijd laat dat niet meer toe”

Dat doen ze ook niet meer

Met een groepsnaam als ‘De Romeo’s’, zijn de verwachtingen van heel wat vrouwen meteen hoog gespannen. Maar zijn Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi wel echt zo’n Romeo’s zoals hun groepsnaam doet vermoeden.

“Toen Chris terug vrijgezel was, kan je je amper inbeelden hoeveel brieven Chris heeft ontvangen van vrouwen”, lacht zijn partner Annelies in Dag Allemaal.

Dat veel vrouwen wild staan van Gunther, Davy en Chris, dat kan ook Charlotte niet ontkennen. “Sommige vrouwen in hun midlifecrisis vinden dat geweldig, drie knappe mannen op het podium. En het wordt alleen maar erger. Vroeger bestond hun publiek uit veertigers en vijftigers, maar nu treden ze ook op studentenfuiven op. De Romeo’s zijn – hoe noemen ze het zelf? – cult geworden.”

Maar Sasha, Charlotte en Annelies hoeven niks te vrezen. Zij mogen gerust zijn en hun mannen vertrouwen met al die vrouwelijke aandacht.

“Vroeger konden ze al eens een pintje drinken na de shows, maar nu hebben ze soms drie, vier optredens op een avond, dan gaat dat niet. Hun leeftijd laat dat ook niet meer toe. Ze hebben gewoon veel meer tijd nodig om te recupereren.”