.
News Image

De Vlaamse Ultratop 50 van 20 december

De kersthype van 2014 staat op nummer 1 !


Nicole & Hugo stijgen naar nummer 10 met Muziek is ons leven. Het Onze Vader van Christoff is flink op de terugweg, van 4 naar 9. Maar het verlies van broer De Bolle wordt grotendeels goedgemaakt door zus Lindsay. De kracht van mijn gevoel klimt van 11 naar 8.



Drie songs blijven status-quo: Niels Destadsbader blijft dansen op nummer 7. Laura Lynn zingt ook over dansen en blijft staan op 6. Ook Slongs Dievanongs trappelt ter plaatse op 5, ook al wil ze mier.



Maarten Cox beweegt al drie maanden in de hoogste regionen van de Ultratop 50 en lijkt nu de daling in te zetten: Leuker met twee gaat van 2 naar 4. Laura Omloop blijft in haar tiende week stevig in de Top 3: Meer blijft op nummer 3.



Na twee weken moeten Zeppe & Zikki (feat. Jacques Vermeire en Jef Martens) de nummer één overlaten aan iemand anders. Wie had twee weken geleden gedacht dat Sportstan, de sportreporter van MNM, een hype zou veroorzaken in muzikaal Vlaanderen? Maar dankzij zijn goede vriend Peter Van de Veire is hij er toch maar in geslaagd om met zijn alternatieve kerstlied Als ik in een kerstbal kijk een nummer 1-hit te scoren. Dus eindelijk nog eens een kerstlied op nummer 1 in het laatste weekend voor Kerstmis.


Meest recente foto’s van Nicole & Hugo, Christoff, Lindsay, Niels Destadsbader, Slongs Dievanongs, Laura Lynn, Maarten Cox, Laura Omloop, Jacques Vermeire en Peter Van de Veire: