.
De Romeo's
donderdag 3 november 2016

De Romeo's onder hypnose in laatste Jonas & Van Geel

Als dat maar goed komt...

Hét showbizzhuwelijk van het jaar is een feit. Afgelopen dinsdag stapten Jonas Van Geel en James Cooke voor het oog van honderdduizenden kijkers in het huwelijksbootje. Op vrijdag 4 november 2016 toont het pasgetrouwd stel in de laatste late night aflevering van Jonas & Van Geel - buiten de 2 compilaties die nog volgen - hoe hun eerste huwelijksnacht verliep. Jonas krijgt ook Lieven Scheire over de vloer. En waar Lieven is, is ook de wetenschap. Maar ook De Romeo’s ontsnappen niet aan een experiment...

Lieven Scheire blijft Vlaanderens populairste wetenschapsman. In de studio van Jonas & Van Geel test hij of je met een kring van publiek elektriciteit kan geleiden. Lieven wil ook weten of je met een constructie van kartonnen borden, ijzerdraad en magneten een box kan maken waar effectief muziek uitkomt.

Wanneer De Romeo’s Jonas en Lieven vergezellen worden zij uitgedaagd om nog zottere dingen te doen dan ze normaal al doen. Zonder het te beseffen dan wel. Jonas laat namelijk hypnotiseur Patrick Pickart op hen los. Davy Gilles en Chris Van Tongelen die een citroen eten alsof het een sappige perzik is. De twee mannen die gezellig tegen elkaar aankruipen alsof ze samen in bed liggen. Gunther Levi die met zijn lichaam een plank maakt die zo stevig is dat Jonas erop kan staan… Patrick krijgt het allemaal gedaan van de nietsvermoedende Romeo’s.

Admiral Freebee sluit het seizoen van Jonas & Van Geel muzikaal af. Hij brengt zijn voltallige band mee voor een geüpdatete versie van zijn hit Bad Year For Rock’N’Roll.

Jonas & Van Geel, vrijdag 4 november om 22.25 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android