.
De Grietjes
dinsdag 5 november 2013

De Romeo's krijgen concurrentie van De Grietjes

Isabelle A, Evi Goffin en Anneke van Hooff vormen nieuwe groep.

2014 kondigt zich op muzikaal vlak beloftevol aan want er staat een nieuwe groep klaar om de Vlaamse podia te veroveren. Drie vrouwen die weten wat ze willen, drie dames die apart van elkaar al bewezen hebben dat ze gezegend zijn met een stem die mag gehoord worden.
Vanaf nu staan Isabelle A, Evi Goffin en Anneke van Hooff samen op het podium als De Grietjes.

Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als 'Wie ben jij’, 'Jij mag altijd op me rekenen’, 'Hé lekker beest’ en zovele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen.

Evi Goffin was jarenlang het gezicht en de stem van Lasgo. Met 'Something’ haalde ze zelf de Britse top 10.

Anneke van Hooff is niet enkel zangeres maar ook actrice en presentatrice. Zo was ze lang in 'Familie’ te zien en scoorde ze als TLD (bekend van ‚Como te quiero’). Ze stond op nummer 1 in Spanje met de single 'Lie to me', deed mee aan tal van musicals en TV-reeksen, dubt tekenfilms, speelt theater en is hobby tipgever van Libelle TV.

Op het repertoire van De Grietjes staan nationale en internationale klassiekers die zich op het vlak van ambiance, swingen en partygevoel al bewezen hebben.

Stevig, stoer, swingend, grotendeels Nederlandstalig, maar zichzelf relativerend (met veel fun) zullen De Grietjes zowel live met muzikanten als live on tape te boeken zijn. Een eerste (Nederlandstalige) single wordt binnenkort verwacht. Iets om naar uit te kijken: De Grietjes, vanaf volgend jaar op het podium, op radio en tv!

Bio van Evi Goffin, Lasgo, Isabelle A en Anneke van Hooff