.
News Image

De Pitaboys coveren Leopold 3

De reggaebeat van Leopold 3 herleeft.


Naar aanleiding van hun 5-jarig bestaan willen Koen en Diego van De Pitaboys een gooi doen naar dé zomerhit dit jaar! Ze hopen er dan ook ten stelligste op dat ze worden genomineerd, het zou alvast een mooie kers op de taart zijn in hun feestjaar!

Ze hebben ervoor gekozen om een cover te maken van één van Diego’s lievelingssongs in het Vlaamse genre en dat is het nummer Zomernacht van Leopold 3. Dit nummer hebben ze serieus gepimped. Oa de featuring van Monday Midnite heeft hiervoor gezorgd! Monday kennen we uit een ver verleden van oa Technotronic (like this), Sweet Coffee, enz. Monday was onlangs trouwens nog de MC op de Zillion Party in het Sportpaleis! Monday werkte vroeger reeds samen met Diego (Gene Pole) voor enkele tracks en is ondertussen een persoonlijke vriend geworden, deze featuring lag dan ook voor de hand. Reggaebeat is een typisch zomerse track. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een hagelwit palmenstrand vol met mooie dansende meiden op een strandparty en waar De Pitaboys & Monday Midnite zorgen voor een hedendaagse summer-dance sound.

Ze hebben niets aan het toeval over gelaten, kosten noch moeite gespaard en hard gewerkt om de perfecte master/sound te krijgen en daarbij gezorgd voor de nodige backing studio vocals! “Reggaebeat” is dan wel een zeer feestelijk nummer, doch valt het ook in het echte pop-genre te klasseren. Er komt trouwens nog een vervolg op deze single, maar later meer hierover als de finale plannen rond zijn. Deze single zal ook worden toegevoegd aan het feest-album dat De Pitaboys later dit jaar zullen uitbrengen.


Download onze app voor iOS of Android

Bio van De Pitaboys

Meer Over:

De Pitaboys

Bio van Monday Midnite en Technotronic