.
Pitaboys
zondag 13 februari 2022

Diego De Mol geopereerd: “Ik weiger de moed te verliezen”

Het heeft invloed op zijn werk

‘Waar is da feestje’, ‘Hier is da feestje!’ Op elk feestje, festival, of waar dan ook hoor je dezelfde twee zinnen scanderen door het aanwezige volk. De Pitaboys scoorden er ooi een grote hit mee, maar ondertussen is het al heel wat jaren stil rond de groep. Zanger Diego is pas geopereerd aan een tumor in z’n oog, en dat liep bijna verkeerd af.

“Ik merkte al een tijdje dat ik veel vocht in mijn oog had. Enkele weinig doeltreffende behandelingen later werd in het ziekenhuis een tumor vastgesteld. Gelijkaardig aan huidkanker en dus eigenlijk één van de grootste smeerlappen die je kan hebben”, vertelt Diego in Dag Allemaal.

Diego onderging een andere behandeling en het is voorlopig afwachten of er geen verdere uitzaaiingen zijn. “Voorlopig ben ik aan de dood ontsnapt, maar de gevolgen zijn niet min. M’n zicht is herleid tot tien procent. Als ik iets wil zien op m’n scherm moet ik een vergrootglas gebruiken. Ik probeer nog te werken als producer voor andere artiesten, maar ik kan maar een vierde meer doen van wat ik vroeger deed. De financiële put raakt niet meer gedempt en mijn reserves raken op. Maar de moed verliezen, dat doe ik niet. Elke dag telt!”

Bio van De Pitaboys

Meer Over:

De Pitaboys