.
Eddy Demarez
zaterdag 11 december 2021

De oude Eddy Demarez is niet meer: “zijn grapjes zijn nu politiek correct”

Het voorval heeft indruk nagelaten

Eddy Demarez zal de Olympische Spelen van 2021 niet zo snel meer vergeten. Nadat hij enkele ongelukkige uitspraken deed over de speelster van de Belgian Cats kwam de man onder vuur te liggen. Eddy werd op non-actief gezet bij de VRT en kreeg een job toegewezen op de dienst planning. Over een terugkeer naar het scherm wil de VRT nog niks kwijt.

De collega’s van Eddy zijn empathisch met de man en steunen hem volop. “Maandenlang heeft Eddy geen zin gehad om buiten te komen. Logisch, als je ziet hoe hij verguisd is. Dit heeft hem veel pijn gedaan, hij heeft er slecht van geslapen. Geloof me, Eddy komt van ver”, reageert één van zijn collega’s in Dag Allemaal.

“Deze zaak heeft hem erg getekend. Eddy is minder ‘aanwezig’ dan vroeger. Meer ingetogen. Niet dat hij een muurbloempje is geworden. Hij maakt nog steeds grapjes, maar toch… Eddy is niet meer helemaal dezelfde. Als hij een grapje maakt, zorgt hij ervoor dat’t politiek correct is. Niet dat hij vroeger over de schreef ging, integendeel, maar nog meer dan toen is hij op zijn hoede”, reageert dan weer een andere collega.

Bio van Eddy Demarez

Meer Over:

Eddy Demarez