.
Ingeborg
zondag 13 november 2022

De opmerkelijke nummerplaat van Ingeborg begint met NAR

Ze heeft een showbizzknop

Ingeborg werd gevraagd om opnieuw op tv te verschijnen, Ze solliciteerde niet zelf. En de afwisseling tussen openstaan voor problemen en uitdagingen van haar cliënten en terug wat luchtigere dingen oppakken, vond ze wel positief.

De switch tussen het ernstige werk in haar praktijk en de vrolijke showbizz is voor Ingeborg puur naturel. Volgens haar zoon heeft ze echt een showbizzknop die ze kan aanzetten. “Dat gebeurt niet bewust hoor,” bekent ze in Primo,” maar wanneer ik in de juiste ambiance zit, kan ik me snel laten meeslepen.”

Al lachend verklaart ze zelfs haar nummerplaat. Die begint met NAR. “Zo noem ik het blije deel in mij. Gek doen, zalig vind ik dat. En de nar mag ook alles zeggen zonder afgestraft te worden.”

Door de jaren heeft ze haar talenten beter leren gebruiken: het talent om zich te smijten, om dingen op een geheel eigen manier te doen, om niet té beredeneerd in het leven te staan. “Je ego voert mettertijd minder vaak het hoogste woord en je vertrouwt meer op je innerlijke kompas.”

Ook Ingeborg wordt weleens overmand door een soort collectieve angst. “Maar,” tipt ze in Primo, “je mag het belang van de toekomst niet overschatten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg