.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 7 april

Wie neemt de plaats in van Haldis?


Ex-nummer 1 Haldis moet deze week plaats ruimen. Vervanging dient zich aan in de persoon van Maartje Van Neygen. De charmante, jonge deerne flaneert de Top 10 binnen met “Nood aan jou”. Zowel Danny Fabry & Kythana als Sasha & Davy schuiven een plekje naar voren.“Wie had dat ooit gedacht?” belandt dus op 9 en “Dromen van elkaar” op 8.



Op 7 moet Frank Galan drie plaatsen inleveren met zijn versie van “Delilah”. Ook Matthias Lens daalt deze week, van 5 naar 6 met “Samen uit, samen thuis”. Swoop doet hier voordeel mee, want kan nu terug stijgen met “Kom terug bij mij”.



De grootste winnaars van de week zijn Gildy en Nathalie van Sugarfree, want hun “Liefde huilt, liefde lacht” klimt sterk van 7 naar 4.



In de Top-3 moet Lissa Lewis een plaatsje afstaan. “Hartsvriendinnen” staat nu op 2. Hetzelfde geldt voor de Romeo's, die hun eerste plaats verliezen aan 'good old' Jo Vally, die opnieuw op het hoogste schavotje prijk met de knappe, emotionele song “Dag vrouw van mij”.



De MENT Tip van de Week is een samenwerkingsverband van wel 30 Vlaamse artiesten. Het gaat om het Kom op tegen Kanker-themalied van dit jaar: “Iedereen is van de wereld” van Thé Lau en vrienden.


Meest recente foto’s van Haldis, Maartje Van Neygen, Danny Fabry, Kythana, Sasha & Davy, Frank Galan, Matthias Lens, Swoop, Sugarfree, Lissa Lewis, De Romeo's, Jo Vally en Thé Lau: