.
Tinne Oltmans en Oscar Willems
zaterdag 8 januari 2022

De liefde viert hoogtij in de seizoensfinale van Lisa

Lisa en Jonas weer samen!

Na twee seizoenen van aantrekken en afstoten vielen Lisa en Jonas elkaar tijdens de seizoensfinale van de telenovelle Lisa eindelijk (weer) liefdevol in de armen.

Lisa (Tinne Oltmans) zag haar leven aan zich voorbij flitsen toen ze aangereden werd door een wagen. Dit deed haar beseffen “wie ze ziet wanneer ze haar ogen sluit”: Jonas (Oscar Willems). Ze ging haar droomprins vastberaden achterna en vond hem net op tijd, voordat hij op het vliegtuig naar L.A. kon stappen. Waarschijnlijk vielen vele kijkers in zwijm toen Lisa en Jonas elkaar de liefde verklaarden.

Gert (Bert Verbeke) was in de seizoensfinale van de telenovelle nog steeds nergens te bespeuren. Al vond een wandelaar wel zijn ring in een plas bloed terug…

Leven Jonas en Lisa nog lang en gelukkig samen of blijft hun sprookje niet duren? En zien we Gert ooit nog terug of is het game over voor de broer van Jonas, die dit seizoen voor heel wat spanning zorgde? Dat ontdekt de kijker in het derde seizoen van de telenovelle Lisa, dat later dit voorjaar van start gaat.

Download onze app voor iOS of Android