.
Souliman De Croock
woensdag 23 augustus 2023

De Buurtpolitie-acteur Souliman De Croock op het slechte pad

Ook zij is slachtoffer van de acteur

Souliman De Croock, bekend van ‘De Buurtpolitie’ is nog steeds op het slechte pad. Zijn ex-liefjes hadden in het verleden geen goed woord meer over voor de acteur en ook ex-lief Eva wil liever niks meer met hem te maken hebben.

“Jammer dat ik pas achteraf in Dag Allemaal heb gelezen wat Souliman in het verleden met al die andere vrouwen heeft uitgespookt. Ik doe nu mijn verhaal om alle andere vrouwen te waarschuwen voor Souliman”, vertelt ex-liefje Eva in Dag Allemaal.

Eva sprak af met Souliman en dat verliep niet helemaal zoals verwacht. Toch zag Souliman geen probleem en postte hij zelfs op facebook dat ze een relatie hadden.

“De dag nadat hij zijn relatiestatus had veranderd, wou ik iets gaan drinken met een vriendin. Maar dat zinde hem niet. Na twee weken was ik het beu en zei ik hem dat ik het niet meer zag zitten. Hij moet me ook nog 100 euro. Dat is niet veel, maar als alleenstaande mama heb ik het niet breed.”

“Hij zou het mij nog storten en beweert dat hij kindergeld krijgt, maar dat geloof ik niet. Hij heeft vier kinderen bij drie vrouwen, maar over geen enkel kind heeft hij de voogdij.”

Souliman laat op de sociale media weten dat hij volgende week een recht van antwoord krijgt in Dag Allemaal. Wordt vervolgd....