.
Souliman De Croock
dinsdag 29 augustus 2023

Souliman De Croock: “Ik deed dat om haar een plezier te doen”

Hij reageert op de beschuldigingen

Alleenstaande mama Eva maakte een tijdje geleden ‘De Buurtpolitie’-acteur Souliman De Croock gelijk met de grond. Hij stalkte haar, hij nam drugs en heeft haar allesbehalve netjes behandeld. En dat is niet goed aangekomen bij de acteur zelf.

“Eva beweert dat ik me aan haar heb opgedrongen, maar daar klopt niets van. Een paar weken geleden kreeg ik telefoon van een bevriend koppel om op bezoek te komen. Ik wou dat wel doen als zij mijn treinticket vanuit Antwerpen zouden betalen. Eva heeft dan 50 euro op mijn rekening gestort, we zijn op café geweest en ik ben bij dat koppel blijven slapen”, begint Souliman zijn verhaal in Dag Allemaal.

Eva beweert ook dat de twee een koppel zijn geweest, maar ook dat ontkent Souliman volledig. Volgens hem heeft hij niemand meer gehad sinds zijn breuk met Jennifer.

Al lijken ook dat leugens te zijn. Eva kon berichten tonen aan Dag Allemaal waarin Souliman vraagt om hun relatie op Facebook te bevestigen.

“Ik heb die foto geplaatst om haar een plezier te doen, omdat zij meer wilde. Maar ik zag dat eigenlijk niet zitten. Dus heb ik die foto verwijderd.”

Bio van Souliman De Croock