.
News Image

De Blacklist met Tom Waes op Eén

Ketnet-programma Tom Waes op zondagavond op Eén.


Vanaf zondag 21 juni kan je op Eén kijken naar 'De Blacklist', een programma dat Tom Waes al enkele jaren voor Ketnet maakt. Tom Waes laat in dat programma de 'onmogelijke' wensen van kinderen in vervulling gaan.

De eerste afleveringen van dit programma werden ruim vijf jaar geleden al op Ketnet uitgezonden. Door het wegvallen van de sportzomer en het feit dat het niet evident is om in deze coronatijden programma's op te nemen, grijpt Eén terug naar het Ketnetprogramma.

Op zondagavond 21 juni kan je om 20.15 uur kijken naar de allereerste aflevering die ooit op Ketnet werd uitgezonden en die aflevering heeft als titel 'De ontploffing'. Of de toen elfjarige Rob blij is dat 'zijn' aflevering plots door zowat één miljoen mensen op zondagavond te zien is? Er is voor de jongen heel wat veranderd. Rob heeft ooit de badkamer thuis laten overstromen. Het zegt wat over zijn gevoel voor spektakel, maar de wens die hij instuurde, gaat wel heel ver. Hij zou zo graag zelf eens een gebouw laten ontploffen. Uiteindelijk mag Rob een elektriciteitscentrale met een toren van maar liefst 120 meter hoog laten ontploffen. Hoe cool is dat!

Bio van Tom Waes

Meer Over:

De Blacklist Tom Waes