.
Davy Brocatus
zaterdag 27 november 2021

Davy Brocatus aan de deur gezet bij Dancing With The Stars

“Leuk is dat niet...”

Davy Brocatus zal na amper één seizoen opnieuw verdwijnen uit de jury van Dancing With The Stars. Jarenlang was Brocatus een gewaardeerd jurylid bij het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’ en vorig seizoen werd hij door Play 4 opgevist om te jureren bij hún dansprogramma, maar daar komt na één seizoen dus al een einde aan..

“Leuk is dat niet”, geeft Davy Brocatus toe in TV Familie. “Want uiteindelijk is zo’n danswedstrijd een beetje mijn kindje. Blijkbaar hebben ze met balletdanser Wim Vanlessen een nieuwe kinderoppas gevonden om mij te vervangen. Terwijl ik al zoveel kilometers op de teller heb...” Al koestert Davy Brocatus geen wrok…

“Nee, dat zit niet in mij”, klinkt het zalvend in TV Familie. Davy Brocatus kent zijn opvolger trouwens goed aangezien die vroeger zijn bovenbuur was. “Ik vind hem een goeie keuze”, aldus Brocatus.

Al benadrukt Davy Brocatus dat hij zich nog lang niet afgeschreven voelt. Dus Play 4 mag hem volgend jaar altijd opnieuw vragen als ze hem opnieuw in de jury willen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Davy Brocatus