.
Davina Michelle
zaterdag 23 april 2022

Davina Michelle: “Met klachten moeten ze bij de makers zijn”

Daar kan zij weinig aan doen

Het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' is van start gegaan en in het gezelschap bevinden zich ook 2 Nederlandse artiesten. Enerzijds is er Davina Michelle en anderzijds het duo Suzan en Freek. Dat er Nederlandse artiesten meedoen aan een programma waar heel wat Vlaamse artiesten op zitten te wachten, valt niet altijd bij iedereen in goede aarde.

“Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om deel te nemen, maar ik kan er ook niets aan doen. met klachten moeten ze bij de makers zijn. Ik vond het alleszins heel leuk om te doen. Ik hoop dat de mensen thuis ervan zullen genieten, of het nu een Hollander is of een Vlaming die zingt”, zegt Davina in Dag Allemaal.

Toch lijken de fans van het muziekprogramma er niet wakker van te liggen dat er ook Nederlandse artiesten in te zien zijn, want de stem van Davina laat niemand onberoerd. Vele mensen wensen haar zelfs een internationale carrière toe. “Maar ik wil vooral een stabiele carrière. Of dat nu alleen in Nederland en Vlaanderen is, of verder reikt. Het maakt me niet uit. Zolang ik het maar leuk vind en er geen stress van krijg.”