.
David Vandyck
dinsdag 26 april 2016

David Vandyck zingt 10 jaar

Is wel nog maar 5 jaar echt bekend.


Vijf jaar geleden leerde Vlaanderen David Vandyck kennen. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Een superlange nacht”.


De eerste vijf jaar waren voor hem eerder een muzikale zoektocht. Zo bracht hij in 2007 en 2008 reeds 2 singles op de markt, “Vervreemd” en “Viva la fiesta”. Daarna werd David opgepikt door Luc Appermont om op te treden met het “Zomeraperitief” aan de Belgische Kust. Aan wedstrijden naam David Vandyck nooit deel zei hij in Ment op zondag. Hij nam meteen een single op.


Op zaterdag 4 juni om 20.30u zal David Vandyck zijn 10-jarige carrière vieren met een uitgebreid orkest. Er zullen ook enkele muzikale verrassingen bij zijn zoals Maarten Cox en Silvy De Bie (Sil). Presentator van Ment op zondag, Herbert Verhaeghe wou ook zijn hoogtepunt kennen. Dat was zou gouden plaat voor “Dichtbij”, het duet met Corry Konings en ook zijn loftrompet die hij kreeg bij het Gala van het Vlaamse lied. Zijn dieptepunt speelde zich af in 2014 en was zijn operatie aan de stembanden. Gelukkig is nu alles goed gekomen.


Ale info over de optredens van David Vandyck en zijn concert in zaal Elckerlyc te Antwerpen vind je terug op www.davidvandyck.be.

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck