.
News Image

Hollandse Diva’s te gast bij MENT TV

Nederlandse sterren op 2cd.


Na het grote succes van ‘Vlaamse Diva’s”, een dubbel cd met daarop de allermooiste Vlaamse nummers gebracht door zangeressen van bij ons, is er nu “Hollandse Diva’s”. Een uniek overzicht met de allermooiste songs van de beste Nederlandse zangeressen van vroeger en nu.


In de jaren 70 en 80 waren heel wat artiesten zoals Willeke Alberti, Conny Vandenbos, Bonnie St. Claire, Anita Meyer, Liesbeth List en Corry Konings mateloos populair in Vlaanderen. Ook met hun Songfestival bijdrages wisten onze Noorderburen grote hits te scoren in Vlaanderen. Denk maar aan Ruth Jacott met ‘Vrede’ en Marga Bult met ‘Rechtop in de wind”.




Een nieuwe generatie kondigt zich inmiddels aan: Maan, Davina Michelle, die nu samen met Marco Borsato de megahit ‘Hoe het danst” scoort, Ilse DeLange en Glennis Grace laten steeds vaker van zich horen in Vlaanderen.


Op de dubbel cd ‘Hollandse Diva’s zijn de grootste hits en allermooiste nummer van de koninginnen van het Nederlandse lied te vinden.




MENT TV ontvangt binnenkort 3 Hollandse diva’s voor een mooi gesprek met MENT gezicht Eveline Cannoot over hun leven en carrière. Op 11 augustus is Glennis Grace te gast, die op 26 oktober in de Lotto Arena staat met “Whitney, a tribute by Glennis Grace”, op 15 september Songfestival icoon Marga Bult en op 29 september de in Vlaanderen nog altijd populaire Corry Konings. De uitzendingen telkens op zondagmorgen om 10u met herhaling de maandag er op om 20u.




De Hollandse Diva's CD verscheen afgelopen vrijdag 19 juli.