.
David Vandyck
woensdag 14 september 2016

David Vandyck live in concert

Dubbel-cd met dvd-registratie.


10 jaar David Vandyck staat voor: een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van het album ‘Dichtbij’, een nummer 1-hit met het lied ‘Met heel mijn hart’ in de Ultratop Vlaamse Top 10, talrijke hits die scoorden tot in de hoogste regionen: ‘Een glas koele witte wijn’, ‘Een superlange nacht’, ‘Wat een wonder’, ‘Waar jij ook gaat’ (duet met Corry Konings) , en vele andere hits. Een bijzonder succesvol album ‘David Vandyck zingt Will Tura’ en een bijhorende uitverkochte concerttour, én als kers op de taart: 2 eigen geschreven songs in 2 verschillende Vlaamse kaskrakers: ‘D’Ardennen’ en ‘Wat Mannen Willen’. Afgelopen zomer was ‘Voel de beat’ niet weg te denken, dankzij de fantastische airplay bij Radio2, FamilyRadio, andere regionale zenders, MENT TV, enz…

In de afgelopen 10 jaar heeft David Vandyck zijn vaste plek weten te strikken in de Vlaamse showbizz en heeft hij zich niet alleen ontplooid tot een geliefde zanger en entertainer, maar heeft hij zich ook geprofileerd als componist en tekstschrijver. 10 jaar David Vandyck werd dus de ideale gelegenheid voor een ultiem overzicht van zijn carrière.

Dat kreeg het grote publiek te zien in een uitverkocht Theater Elckerlyc in Antwerpen. Voor wie er niet bij was, is vanaf 16 september de live-registratie te koop in de platenzaak: David Vandyck, live in concert! Mooi verpakt in een prachtige digipack met 2CD’s en een DVD met het integrale concert.

‘David Vandyck, live in concert’ is dus ook het eerste live album voor David. Alle hits zijn terug te vinden op deze uniek plaat en daarom kan het gerust beschouwd worden als zijn ultieme ‘best of’ plaat. Kortom, ‘David Vandyck, live in concert’ is een uniek collectors item geworden dat thuishoort in de platenkast van elke liefhebber van het Nederlandstalige lied.

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck

Bio van Will Tura en Corry Konings