.
News Image

David Guetta zaterdag in Brussel

David Guetta geeft ‘pre-release optreden’ in Brussel.


David Guetta bracht vorige week zijn nieuwe single ‘Dangerous’ uit en kondigde meteen ook de lancering aan van een heel nieuw album dat uitkomt op 24 november! Dit maakt zijn optreden in Paleis 12 van 18/10 extra bijzonder. Het Legendz event van 18/10 is immers zijn enige optreden in België na de release van de nieuwe singel én aankondiging van het album. Hij zal dus heel wat nieuw werk op zijn fans loslaten en meer dan ooit is de Legendz party je enige kans om de DJ aan het werk te zien.



Enig optreden in België voor lancering nieuwe album

David Guetta kondigde afgelopen maandag aan dat hij op 24/11 zijn nieuwe album ‘Listen’ uitbrengt. Naar aanloop van deze release heeft Guetta de laatste maanden al enkele tracks uitgebracht als ‘Bad’, ‘Shot me down’ en de mega hit ‘Lovers on the Sun’. Allen scoorden ze een plaats in de top 10 van de charts. Met ‘Dangerous’ feat. Sam Martin komt daar dus nu een nieuwe single bij. Tijdens de show in Brussel zal hij heel wat nieuw werk op zijn fans loslaten. Het optreden van David Guetta op 18/10 is zijn enige optreden in België rond de lancering van het album.



Volledig Belgisch programma

Voor het invullen van de line-up voor en na de set van Guetta werd beroep gedaan op uitsluitend Belgische DJ’s. De spits wordt afgebeten door het DJ duo Ice Kream, residents van Radio Contact, vervolgens nemen Loulou Players en Mr Magnetik plaats achter de draaitafel. Meteen na David Guetta neemt niemand minder dan YVES V het van hem over en sluit deze de nacht af. Yves V is één van de resident DJ’s van Tomorrowland.



Tickets zijn te verkrijgen aan € 57,- voor een regular ticket en € 95,- voor een Vip ticket (excl.reservatiekosten).

Tickets zijn te bestellen via www.thelegendz.be , www.sherpa.be; www.ticketnet.be; www.fnac.com; www.yetix.be


Bio van David Guetta

Meer Over:

David Guetta