.
News Image

David Guetta komt naar Hasselt

David Guetta komt opnieuw naar de Ethias Arena.
Na een eerste passage in Hasselt vorig jaar, kiest de Franse wereldster opnieuw voor de Ethias Arena in Hasselt als locatie voor zijn jaarlijkse optreden op Belgische bodem. Voor zowel David Guetta als de Luikse organisator Legendz is het reeds de 12e editie van het event Legendz feat. David Guetta”. In al die jaren wist de DJ zijn status als één van de populairste en beste DJ’s ter wereld te bevestigen. Aan afbouwen daarentegen denkt hij zeker niet, integendeel. 2017 belooft meer dan ooit zijn jaar te worden met heel wat nieuwe samenwerkingen en releases!

Met maar liefst 12.000 concertgangers was zijn optreden in de Ethias Arena vorig jaar een schot in de roos. De zaal bleek de perfecte locatie om een productie van de omvang van de show waarmee David Guetta de wereld rondtoert onderdak te bieden. Ook dit jaar zal de DJ er neerstrijken met een meer dan indrukwekkende show!

Belgische fans zullen David Guetta dit jaar alleen aan het werk kunnen zien tijdens het al hopeloos uitverkochte Tomorrowland én nu dus ook op vrijdag 20 oktober in de Ethias Arena Hasselt. Een niet te missen kans.
De kaartverkoop start vrijdag 5 mei om 11.00 uur via www.ethias-arena.be .

Download onze app voor Android of iOS

Bio van David Guetta

Meer Over:

David Guetta