.
News Image

David Guetta komt naar Ethias Arena

Vrijdag 21 oktober geeft 's werelds grootste en bekendste dj een uniek optreden in Hasselt


De Luikse organisator van 'Legendz feat. David Guetta' en de Sportpaleis Group slaan de handen in elkaar en nodigen 's werelds bekendste dj uit naar Hasselt. Vrijdag 21 oktober staat David Guetta in de Ethias Arena met de indrukwekkende productie waarmee hij de wereld rondreist en clubs en concertzalen uit hun dak laat gaan. Dit wordt het allereerste eigen optreden van Guetta in Hasselt én in Vlaanderen.De keuze voor de Ethias Arena is niet toevallig. De zaal is één van de weinige locaties die een productie van een dergelijke omvang onderdak kan bieden. Met events als Sensation, I Love The 90s, Regi in the Mix en vele andere heeft de Ethias Arena al ruimschoots haar kwaliteiten als ideale locatie voor dance-events bewezen. Dat Luik ook nog eens op een steenworp ligt is mooi meegenomen. Luik is niet alleen de thuisstad van Legendz, dat in 2006 voor het eerst David Guetta uitnodigde, maar ook een beetje van Guetta zelf, want zijn moeder is van La Cité Ardente (De Vurige Stede) afkomstig.

Met de komst van David Guetta haalt de Ethias Arena een wereldster van formaat in huis. De ondertussen 48-jarige dj heeft een indrukwekkend palmares op zijn naam staan en mag gerust een voorbeeld en inspiratie worden genoemd voor een hele generatie dj’s en artiesten. Hij is dan ook een vaste gast in de Belgische hitlijsten en de meeste radiostations hebben hem in hun playlist staan.

Zijn hele carrière omschrijven is onbegonnen werk, maar toch stippen we graag enkele hoogtepunten aan. Zijn album 'One Love' uit 2009 werd 3 miljoen keer verkocht en leverde hem een Grammy Award op. Datzelfde jaar brak hij door bij het grote publiek met ‘I Gotta Feeling’ van The Black Eyed Peas, een hit die hij mee producete en die hij zelf ook verschillende keren remixte. Dat opende de deur voor samenwerkingen met artiesten als Rihanna, Kelly Rowland, Akon, Sia, Usher, Flo Rida en vele anderen. In 2011 werd hij Nr 1 DJ van de wereld in de DJ Mag Top 100. Sindsdien is hij blijven verrassen met een constante stroom aan aanstekelijke hits. Ook in België is de Franse dj mateloos populair. In de Ultratop prijkt hij met 36 hitnoteringen, waarvan er 19 de top 10 haalden en 9 doorstootten naar de top 5. Ook zijn albums gaan bij ons heel vlot over de toonbank.

Voor David Guetta belooft 2016 wel een heel bijzonder jaar te worden. Op vraag van de UEFA maakt hij het officiële lied 'This One's For You' voor het EK van 2016. Hij zal een unieke dj-set spelen voor de aftrap die op 10 juni wordt gegeven in het Stade de France en door miljoenen mensen wereldwijd live zal worden bekeken. Daarnaast blijft hij de wereld rondreizen en speelt hij op de grootste events en in de meest prestigieuze clubs.

Belgische (en buitenlandse) fans zullen David Guetta dit jaar alleen aan het werk kunnen zien tijdens het al hopeloos uitverkochte Tomorrowland én nu dus ook indoor op 21 oktober in de Ethias Arena Hasselt. Een niet te missen kans!David Guetta

vrijdag 21 oktober 2016

van 21:00 tot 04:00

REGULAR TICKET: € 49,-

VIP Golden Circle : € 90,-

VIP Golden Circle Table (incl. champagne & parking) : € 590,-

Alle details en info over deze en andere VIP-formules kan je terugvinden op www.ethias-arena.be

De kaartverkoop start dinsdag 26 april om 10 uur via Tele Ticket Service en www.ethias-arena.be of via 070/345 345 (max. € 0,30 per min.)

vanuit NL: 0900-45 000 45 (€ 0,45 per min.)


Download onze app voor Android of iOS

Bio van David Guetta

Meer Over:

David Guetta